SEO Marketing in Amsterdam

Useo is hét bureau om uw lokale bedrijf in Amsterdam op de kaart te zetten. Useo biedt Zoekmachine Optimalisatie (SEO) diensten, zodat u uw website nóg beter gevonden wordt in Google. We laten u graag de mogelijkheden en resultaten zien.

Lokale vindbaarheid vergroten in Amsterdam

Useo is al sinds 2001 actief binnen het vakgebied digitale marketing, e-commerce en zoekmachine optimalisatie. Hierdoor heeft Useo alle kennis en vaardigheden in huis om uw lokale vindbaarheid in Amsterdam te vergroten. 

U heeft misschien een mooie bedrijfswebsite, maar u mist voldoende bezoekers en nieuwe klanten. Dat kan betekenen dat u niet goed ‘lokaal vindbaar’ bent.

Door slimme zoekmachine marketing te passen, komt uw website hoger in Google te staan. Hierdoor wordt uw website automatisch sneller gevonden door potentiële klanten. Wie wil er nu niet bovenaan in Google staan?

SEO Marketing bureau in Amsterdam

Amsterdam is al eeuwenlang een echte handelsstad. Een goede manier om producten of diensten aan te prijzen, begint met een hoge positie in de zoekmachines. Door onze kennis en vaardigheden met content marketing en SEO, kunnen we klanten begeleiden naar duurzaam online succes.

Zoekmachine Marketing in Amsterdam

Om uw website te verbeteren zodat er meer bezoekers en klanten komen, is het gebruik van ‘Zoekmachine Optimalisatie’ oftewel Search Engine Optimization (SEO) een effectief hulpmiddel. Zoekmachine Optimalisatie betekent dat uw website qua tekstuele structuur en technische opbouw geoptimaliseerd wordt. Daarbij wordt geïnvesteerd in de autoriteit en gebruiksvriendelijkheid van de website. Hierdoor scoort uw website langdurig beter in Google, wat automatisch meer bezoekers en klanten oplevert. Dat kan een stuk goedkoper zijn dan het inzetten van dure (Adwords) advertenties bijvoorbeeld.

Online Marketing specialist in Amsterdam

Behalve Zoekmachinemarketing en vergroten van lokale vindbaarheid, bieden we ook andere online SEO diensten. Adverteren via Facebook of Instagram bijvoorbeeld. Dat kan in sommige gevallen een effectief hulpmiddel zijn om (kortdurend) een product, dienst of event te promoten.

Ook het uitbreiden en beheren van uw Social Media kanalen behoort tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan Facebook, Youtube, Twitter en ook LinkedIn.

Daarnaast zijn we actief op het gebied van domeinnaam management, webdesign en logo ontwerp.

SEO-consultant in Amsterdam

Zoekmachine marketing wordt ingezet om uw onderneming in Amsterdam te laten groeien. We willen waardevol voor u zijn, en dat op een prettige manier. Daarvoor hebben we geen duur grachtenpand of luxe auto’s van de zaak nodig. Useo investeert liever in mooie resultaten en duurzame samenwerkingsverbanden. Dus als u een prettige SEO-specialist in Amsterdam zoekt, dan maken we graag kennis met u.

Goede ideeën en mooie voornemens beginnen overigens vaak met een lekker kopje koffie. Eerst maar koffie? Klik hier voor het contactformulier.